Профессор Дмитрий Иванович Багалей. К тридцатилетней годовщине его учено-педагогической деятельности (1880 – 1910 г.г.) - Бузескул, Владислав Петрович; Савва, Владимир Иванович; Миллер, Дмитрий Петрович; Барвинский, Виктор Александрович; Веретенников, Василий Иванович; Рубинский, Константин Иванович; Бродович, Иосиф Александрович; Иванов, Евгений Михайлович; Савва, Володимир Іванович; Міллер, Дмитро Петрович; Барвінський Віктор Олександрович; Веретенніков, Василь Іванович; et al. (Харьков : Типография "Печатное Дело", 1912)
До збірки включено нарис біографії Д. І. Багалея, статті, присвячені його науковій діяльності, хроніка вшанування у публічному засіданні Харківського Історико-Філологічного Товариства, вітальні телеграми та листи до ювіляра.
Професор Дмитро Іванович Багалей. До тридцятирічної річниці його вчено-педагогічної діяльності (1880 – 1910 рр.)
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Багалей Дмитрий Иванович (1857–1932); Харьковский университет; профессор Харьковского университета; обзор ученой деятельности Д. И. Багалея; перечень трудов и изданий Д. И. Багалея; Д. И. Багалей и Слободская Украина; история Малороссии; общероссийская история; Харьковский Исторический Архив; история библиотечного дела; учебно-вспомогательные учреждения Харьковского университета; Харьковское Историко-Филологическое Обществo; Багалій Дмитро Іванович (1857–1932); Харківський університет; професор Харківського університету; огляд вченої діяльності Д. І. Багалея; перелік праць та видань Д. І. Багалея; Д. І. Багалій та Слобідська Україна; історія Малоросії; загальноросійська історія; Харківський Історичний Архів; історія бібліотечної справи; навчально-допоміжні установи Харківського університету; Харківське Історико-Філологічне Товариство