Механізми державного регулювання розвитку ринку насінництва в Україні - Смик, Аліна Олександрівна; Smyk, Alina Oleksandrivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У роботі досліджено теоретико-організаційні засади формування та розвитку ринку насінництва в Україні. Проаналізовано сутність і структуру механізмів державного регулювання у цій сфері, зокрема нормативно-правового та організаційного. Розглянуто сучасний стан функціонування ринку насінництва, а також діяльність органів державної влади на прикладі Харківської обласної військової адміністрації. Обґрунтовано напрями вдосконалення державного регулювання, які передбачають удосконалення нормативно-правової бази, підвищення ефективності державного нагляду та запровадження сучасних управлінських підходів для забезпечення розвитку насінництва.
Mechanisms of state regulation of seed market development in Ukraine
Науковий керівник: Куц Юрій Олексійович, доктор наук з державного управління, професор кафедри публічного управління та державної служби
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; державний нагляд; ринок насінництва; нормативно-правовий механізм; організаційний механізм; ЗПУА-23