Засоби багатофакторної аутентифікації - Павленко, Ельвіра Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою роботи є оцінка ефективності використання різних методів аутентифікації, аналіз можливих кіберзагроз та дослідження інструментів захисту від кібератак на облікові записи або на ресурс в цілому. The goal of this work is to evaluate the effectiveness of various authentication methods, analyze potential cyber threats, and explore tools for protecting accounts or the entire resource from cyberattacks.
Керівник : Мелкозьорова Ольга Михайлівна, виконувач обов’язків завідувача кафедри безпеки інформаційних систем і технологій, кандидат технічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Informatics, computer and systems science; багатофакторна аутентифікація; методи аутентифікації; стандарти аутентифікації; кіберзагрози; несанкціонований доступ; інструменти захисту; multi-factor authentication; authentication methods; authentication standards; cyber threats; unauthorized access; security tools