Інформаційне забезпечення стратегічного менеджменту - Мозгова, Г.В. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2008)
Стаття присвячена дослідженню сучасних підходів до інформаційного забезпечення стратегічного менеджменту за допомогою інформаційних систем. Запропонована система атестації знань як складової стратегічного мислення Статья посвящена исследованию современных подходов к информационному обеспечению стратегического менеджмента посредством информационных систем. Предложена система аттестации знаний как составляющей стратегического мышления The article is devoted to research of modern approaches to the informative providing of strategic management by means of informative systems. The system of knowledge attestation as the part of strategic thinking is offered.
Мозгова Г.В., к.е.н. Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Keywords: інформаційне забезпечення; стратегічний менеджмент; програмне забезпечення; знання; атестація капіталу знань