Підвищення конкурентоспроможності організації шляхом управління системою зв’язків з громадськістю - Кардаш, Марія Миколаївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою роботи є доведення значущості ролі зв’язків з громадськістю в комунікаційній політиці організації, аналіз теоретичного й практичного підґрунтя цієї системи, окреслення взаємозв’язку між показниками реалізації PR-стратегії та їх впливом на конкурентоспроможність установи, а також надання пропозицій щодо покращення ведення такої діяльності. Визначено поняття, значення та ключові особливості конкурентоспроможності організації, сформульовано сутність та надано характеристику управлінню системою зв’язків з громадськістю, опрацьовано інформацію щодо техніко-економічної складової в АТ КБ «ПриватБанк», досліджено стан маркетингу в банківському секторі України та його вплив на конкурентоспроможність банку, проаналізовано систему зв’язків з громадськістю, як складову комунікаційної політики банку. Розроблено рекомендації щодо створення візуального образу установи, продемонстровано загальну модель конкурентоспроможної PRстратегії для банку, що досліджується.
Науковий керівник : Морозова Надія Леонідівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту, бізнесу та професійних комунікацій Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; конкурентоспроможність організації; маркетинг в банку; маркетингові комунікації; зв’язки з громадськістю; organizational competitiveness; marketing in the bank; marketing communications; public relations