Роль малого бізнесу в зростанні світової економіки - Лебідь, Аліна Євгеніївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження – на основі вивчення методології дослідження та аналізу динаміки і структури малого бізнесу визначити фактори впливу та тенденції зміни ролі малого бізнесу в зростання світової економіки. Об’єкт дослідження – розвиток світової економіки. Предмет дослідження – внесок малого бізнесу в зростання світової економіки.
The role of small businesses in the growth of the global economy
Науковий керівник: Кім Тетяна Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; світова економіка; world economy; бізнес; business; малий бізнес; small business; економіка України; economy of Ukraine