Управління Інтернет-маркетингом на підприємстві - Сокол, Євгенія Ігорівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Актуальність теми обумовлена тим, що нині Інтернет є одним з основних каналів комунікації та отримання інформації для більшості людей у світі. Це означає, що інтернет-маркетинг є одним з найефективніших способів просування товарів і послуг. Зростання популярності Інтернету призвело до того, що все більше підприємств приділяють увагу розвитку інтернет-маркетингу. Метою кваліфікаційної роботи магістра є розробка практичних рекомендацій щодо ефективного управління інтернет маркетингом на підприємстві. Відповідно до зазначеної мети було встановлено такі завдання: з’ясувати поняття інтернет-маркетингу та методи його просування; визначити особливості застосування інтренет-маркетингу; виявити сучасні тенденції у сфері інтернет-маркетингу та їх вплив на бізнес-середовище; провести загальну характеристику «KONSORT»™; визначити методи інтернет-маркетингу, які застосовуються на підприємстві; виявити проблемні зони в управлінні інтернет-маркетингом на підприємстві «KONSORT»™. розробити рекомендації щодо покращення інтернет-маркетингу на підприємстві. запропонувати впровадження чат-ботів в маркетинговій стратегії підприємства. Об’єктом дослідження виступає інтернет-маркетинг підприємства, а саме його сутність, інструменти, методи та ефективність. Предметом дослідження є процеси управління інтернет маркетингом.
Internet Marketing Management in the Enterprise
Керівник роботи: Олена Степанівна Пархоменко, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; інтернет-маркетинг; internet marketing; скорочення витрат; cost reduction; інформаційні технології; information technologies