Сучасний стан та перспективи розвитку технологій Інтернет речей (IoT) у міжнародній логістичній діяльності - Кругліченко, Катерина Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є виявлення особливостей розвитку технологій Інтернет речей (IoT) у міжнародній логістичній діяльності.
Керівник : Майборода Ольга Євгенівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародних економічних відносин
Keywords: SOCIAL SCIENCES; технології Інтернет речей (IoT); міжнародна логістична діяльність; Інтернет технології у міжнародній логістиці