Ідіолект перекладів Роми Франко: семантичний та стилеметричний аспекти (дисертація) - Козачук, А.М. (My University, 2018)
Дисертація присвячена вивченню ідіолекту перекладача на основі мовностилістичних особливостей текстів на прикладі українсько-англійського перекладу художньої прози.
Keywords: англо-канадська література; ідіолект; лексика; переклад; проза; Рома Франко; стиль; українська література