«Організація використання земель сільськогосподарського призначення» - Роганін, Ю.В.; Кусяка, О.Є. (My University, 2010)
Організація використання земель сільськогосподарського призначення належить до спеціальних дисциплін фахової підготовки магістрів зі спеціалізації «Кадастр і моніторинг земель». В посібнику розкрито нормативно – правову основу використання земель сільськогосподарського призначення, описано методолонгію складання кадастрового плану, та особливості використання земель сільськогосподарського призначення. Методичний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів, викладачів, аспірантів і фахівців у галузі земельних відносин, земельної оцінки і організації використання земель сільськогосподарського призначення.