Актуальні питання протидії злочинності: особливості пред’явлення для впізнання - Коба, А.В. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Коба Анна Володимирівна – студент – бакалавр юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
Keywords: пред’явлення для впізнання; слідча дія; тотожність об’єктів; групова приналежність; пред’явлення поза візуальним спостереженням; слідчий; свідок