Еволюційні тенденції неекологічної поведінки та можливості їх проекологічного використання - Луценко, О.Л. (My University, 2019)
У матеріалах конференції розкриваються еволюційні тенденції неекологічної поведінки та можливості їх проекологічного використання.
Сучасні проблеми екологічної психології: Екологічна парадигма сучасного образу життя і світу: матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції (17-18 травня 2019 року, Харків) / за ред. Ю.М. Швалба;Київ : Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України, 2019. – 99 c.
Keywords: психологія; еволюція; екологія; поведінка