Комп’ютерна модель системи аналізу та управління метаданними наукових публікацій - Боровкова, Віра Андріївна; Borovkova, V. A. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка комп’ютерної моделі системи аналізу та управління метаданими наукових публікацій, що дозволяє автоматизувати процес додавання метаданих до PDF-файлів на основі даних з CSV-файлу.

The purpose of the qualification work is to develop a computer model of a system for analyzing and managing metadata of scientific publications, which allows you to automate the process of adding metadata to PDF files based on data from a CSV file.
Керівник: Хруслов Максим Михайлович, виконуючий обов’язки завідуючого кафедри комп’ютерних систем та робототехніки, кандидат фізико-математичних наук, доцент
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; метадані; наукові публікації; PDF; CSV; Python; обробка даних; metadata; scientific publications; data processing