Група студентів-астрономів на практичних заняттях в Астрономічній обсерваторії. Керує заняттями академік М.П. Барабашов [1951] - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Харківського університету, 1951)
Сталінські кадри [газета] : орган партбюро, ректорату, комітету ЛКСМУ, профкому і місцевкому ХДУ ім. О.М. Горького. – Харків, 1947–1956. – По 1946 р. (включно) – «За більшовицькі кадри». З № 34 (1956) – «Харківський університет».
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics::Astronomy and astrophysics; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Астрономическая обсерватория Харьковского университета; Барабашов М.П. (фото); Харківський університет; історія Харківського університету; Kharkіv University; History of Kharkiv University; Харківський університет (сторінками періодичних видань)