Конспект лекцій навчальної дісципліни «Менеджмент невиробничої сфери» - Кудінова, Марина Михайлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2012)
Конспект лекцій навчальної дісципліни «Менеджмент невиробничої сфери». Напрям підготовки 030601 «Менеджмент» для спеціальності 6.03060101 Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності).
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; лекційний матеріал; менеджмент невиробничої сфери; менеджмент