Художні феномени в історії та сучасності («Дискурс подорожі») : міжнародна наукова конференція (8 ; 2022 ; Харків) : тези доповідей - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2022)
У збірнику представлені тези доповідей міжнародної наукової конференції, присвяченої проблемам літературознавства, лінгвістики, перекладознавства, методики викладання іноземних мов і літератур. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів філологічних спеціальностей. За зміст та достовірність фактів, викладених у тезах, відповідальність несуть автори. Усі тези перевірено на наявність текстових запозичень за допомогою системи StrikePlagiarism.com.

The collection presents abstracts of report of the International scientific conference devoted to the problems of literary criticism, linguistics, translation studies, methods of teaching foreign linguagues and literatures. For researches, teachers, graduate students, students of philological programs. The authors are responsible for the content and accuracy of the facts set forth in the abstracts. All abstracts were tested for plagiarism through the StrikePlagiarism.com.
Artistic phenomena in history and modernity («Travel Discourse»): аbstracts сollection
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; літературознавство; лінгвістика; перекладознавство; методики викладання іноземних мов; методики викладання іноземних літератур; literary criticism; linguistics; translation studies; methods of teaching foreign linguagues; methods of teaching foreign literatures