Технологія продукції ресторанного господарства : завдання та методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» - Гревцева, Наталія Вячеславівна; Писаревський, Микола Ілліч (Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2023)
Видання містить методичні вказівки та завдання до 10 лабораторних занять, що проводяться в курсі «Технологія продукції ресторанного господарства». Призначено для студентів, що навчаються за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».
Навчальне видання
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING::Product science; технологія продукції; ресторанне господарство; завдання та методичні вказівки; лабораторні заняття; готельно-ресторанна справа; зміна основних харчових речовин; показників якості продукції; збірник рецептур; розробка технологічних карт; складання технологічних схем; розрахунок рецептур страв та кулінарних виробів; аналіз сучасних рецептур та технологій; розрахунок та аналіз рецептур; розробка меню; мʼясо, птиця, риба; овочі, плоди, гриби; кулінарні вироби; кондитерські вироби; солодкі страви; різні типи закладів ресторанного господарства; контингент споживачів