Ecology is a priority : all-ukrainian english-speaking student conference (march 15, 2024, Kharkiv, Ukraine) [Electronic resource] - Максименко, Надія Василівна; Черкашина, Надія Іванівна; Maksymenko, Nadiya Vasylivna; Cherkashyna, Nadiia Ivanivna (Kharkiv : V.N. Karazin Kharkiv National University, 2024)
The publications contain the proceedings, which address the modern ecological problems and ways of their solution, applied ecological research and ecological consequences of the Russian-Ukrainian war.

Видання містять матеріали, в яких розглядаються сучасні екологічні проблеми та шляхи їх вирішення, прикладні екологічні дослідження та екологічні наслідки російсько-української війни.
Ecology is a priority : всеукраїнська англомовна студентська конференція (март 15, 2024, Харків, Україна) [Електронний ресурс]
Electronic resource
Keywords: NATURAL SCIENCES; environment; tourism; landscape; nature reserve fund; insularity index; biodiversity; rare plants; conservation; microclimate; water pollution; soil erosion; green infrastructure; deforestation; навколишнє середовище; туризм; ландшафт; природно-заповідний фонд; індекс інсуляризованості; біорізноманіття; рідкісні види; збереження; мікроклімат; забруднення води; ерозія ґрунтів; зелена інфраструктура; вирубка лісів