Розробка і формування навчальної мотивації у майбутніх техніків в процесі навчання інформатики здобувачів освіти (на прикладі ВСП «ХФКІТ ДУТ») - Федоров, Євген Юрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати, розробити і частково експериментально перевірити методику впровадження мотиваційних технології у процесі навчання «Інформатики» студентів комп’ютерних спеціальностей (на прикладі Харківського коледжу Державного університету телекомунікацій).

The purpose of the research: to substantiate theoretically, develop, and partly to experiment with methods of implementing motivational techniques in the process of teaching "computer Science" for students of computer specialties (on the example of the Kharkiv College of the State University of telecommunications).
Керівник роботи : Нижник Олександр Степанович, кандидат наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; мотив; мотивація; мотиваційна сфера студента; навчальна діяльність; технології навчання; дослідницька діяльність; motive; motivation; motivational sphere of the student; learning activities; learning technologies; research activities