До проблеми ідеологічної картини світу (на матеріалі української преси 20-30-х pp. XX століття) - Коротич, К.В. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2006)
В статье исследуются способы сближения идеологической картины мира с народной на материале временно-пространственного фрагмента советской идеологической картины мира. In article the ways of rapproachement of an ideological picture of the world with national on a material of a temporarily-spatial fragment of the Soviet ideological picture of the world are investigated.
Keywords: українська преса; ідеологічна картина світу; мовна картина світу