Обучение студентов неязыковых факультетов английскому языку в группах с разным уровнем знаний - Чернишова, Н.В. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2017, 2017)
Матеріали зі збірника "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
с. 191 у збірнику "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
Keywords: профессиональная подготовка; неязыковые факультеты; разный уровень знаний; комплектация смешанных групп; различные виды работы; разноуровневые задания; навыки чтения; навыки письма