Методичні рекомендації щодо проходження економіко-географічного етапу навчальної природничо-наукової практики студентів 1 курсу - Нємець, Л.М.; Сегіда, К.Ю. (My University, 2014)
Методичні рекомендації розроблені для студентів-географів щодо проходження економіко-географічного етапу навчальної природничо-наукової практики, яка проводиться після першого курсу і є невід’ємною складовою підготовки бак алаврів географії. Мета: надати методичну допомогу студентам в розвитку навичок самостійної роботи при проходженні економіко-географічного етапу навчальної природничо-наукової практики. Методичні рекомендації розраховані на студентів денного та заочного відділення геолого-географічного факультету, які навчаються за напрямом «Географія». Методичні рекомендації містять загальні відомості про мету та завдання економіко-географічного етапу навчальної практики, розкривають зміст діяльності студентів-практикантів та форми звітності студента про практику. В них сформовані вимоги до оформлення звіту, надається список рекомендованих джерел інформації, а також систему оцінювання навчальних д осягнень студентів. Методичні рекомендації включають в себе індивідуальний щоденник практики, що заповняється кожним студентом самостійно і здається разом із звітом.
Keywords: практика; природничо-наукова практика