Основи інклюзивної освіти : методичні рекомендації до практичних занять для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» [Електронне видання] - Гуляєва, Олена Володимирівна; Huliaieva, Olena (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Методичні рекомендації складено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти відповідно до ОП «Психологія». В методичних рекомендаціях подано тематику лекцій, практичних занять, питання для обговорення, творчі завдання, запитання для самоконтролю, рекомендована література, перелік інформаційних ресурсів для опанування дисципліни.
Basics of inclusive education: methodological recommendations for practical classes for students of the second (master's) level of higher education, specialty 053 "Psychology" [Electronic edition]
Електронне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES; інклюзія; людина з особливими освітніми потребами; психолого-педагогічний супровід; індивідуальна програма розвитку; соціалізація; inclusion; a person with special educational needs; psychological and pedagogical support; individual development program; socialization