Сучасні методи візуалізації даних у бізнес-середовищі: інноваційні практики - Лазебник, Юлія Олександрівна; Lazebnyk, Iuliia (Xарків : XНУ імені B. Н. Каразіна, 2025)
У статті розглядаються актуальні питання трансформації сучасної економіки в умовах макроекономічної стабілізації. Автор аналізує ключові тенденції та виклики, що впливають на розвиток економічного середовища, а також пропонує підходи до підвищення ефективності управління в умовах глобальних змін. Матеріали будуть корисними для науковців, викладачів, представників органів влади та бізнесу, які цікавляться питаннями економічної політики й управління розвитком у сучасних умовах.

The article addresses current issues of the transformation of the modern economy under conditions of macroeconomic stabilization. The author analyzes key trends and challenges affecting the development of the economic environment and proposes approaches to improving management efficiency in the context of global changes. The materials will be useful for researchers, educators, representatives of government authorities, and business professionals interested in issues of economic policy and development management in the current environment.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science; візуалізація даних; сучасні методи; інформаційні технології; інтерактивні панелі управління; dashboards; підвищення ефективності бізнес-процесів; бізнес-середовище