Cимволіка народної культури : бібліографічні матеріали з білоруської, російської та української міфології, фольклору та етнології - Аксьонова, Наталя Володимирівна; Полякова, Юліана Юріївна; Філон, Микола Іванович; Хомік, Олена Євгеніївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2007)
Бібліографічні матеріали містять спеціальну літературу, присвячену широкому колу проблем, що стосуються етнології, фольклору та міфології українського, російського, білоруського народів. Книга розрахована на молодих науковців, аспірантів, студентів, буде корисна усім, хто цікавиться символізмом.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Ethnology; HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Historical cultures; міфологія; архаїчне в культурі; етнографія; вербальні обереги; народна медицина; фольклор