Активізація розумової діяльності учнів початкової школи - Бубир, Андрій Павлович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати, розробити та експериментально перевірити методику активізації розумової діяльності учнів початкової школи.

The purpose of the research is to theoretically justify, develop, and experimentally test a methodology for activating cognitive activity in primary school pupils.
Activation of Cognitive Activity in Primary School Pupils
Керівник роботи : Коваленко Олена Едуардівна, д.пед.н., професор
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; першокласники; розумова діяльність; теорія поетапного розумового розвитку; методика активізації розумової діяльності; first-grade pupils; cognitive activity; theory of step-by-step development of thinking; methodology for cognitive activation