Художньо-публіцистичне ТБ : навчально-методичний посібник для студентів зі спеціальності «Журналістика» - Цуріна, Елеонора Олегівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2021)
Видання містить пояснювальну записку, розширений тематичний план, рекомендації до виконання самостійних завдань, питання до заліку, критерії оцінювання знань, список рекомендованої літератури та допоміжних інтернет-ресурсів. Навчально методичний посібник відбиває основні положення навчального курсу «Художньо публіцистичне ТБ» і призначений для студентів зі спеціальності «Журналістика».
Навчальне видання
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences; навчально-методичний посібник; студенти; художньо-публіцистичне ТБ; жанри художньої публіцистики на телебаченні; рівні художності кадрів; зображально-виражальні засоби телебачення; замальовка: багатомірність втілення; есеїзм; сатиричні жанри; нарис; написання сценарного плану; написання літературного сценарію; розробка монтажного плану; практичне завдання; схема нарахування балів; критерії оцінювання; інтернет-ресурси (майстер-класи, відео-лекції тощо)