Економіка природокористування : навчально-методичний комплекс для організації роботи студентів у закладах вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» [Електронний ресурс ] - Кулик, Михайло Ілліч; Kulyk, Mykhailo Illich (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У навчально-методичному комплексі обов’язкової дисципліни «Економіка природокористування» представлено робочу програму навчальної дисципліни з її описом, тематичним планом, структурою, системою оцінювання та рекомендованою літературою; методичні рекомендації до вивчення теоретичної складової дисципліни з питаннями для самоперевірки; методичні рекомендації для виконання практичних й самостійних робіт; приклади завдань семестрового екзамену. Навчальне видання призначене для організації роботи студентів у закладах вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» першого (бакалаврського) освітнього рівня.

The educational and methodological complex of the discipline « Environmental Economics» presents the working program of the academic discipline with its description, thematic plan, structure, assessment system and recommended literature; methodological recommendations for studying the theoretical component of the discipline with questions for self-testing; methodological recommendations for performing practical and independent work; examples of semester exam tasks. The educational publication is intended for organizing the work of students in higher education institutions in the specialty 101 «Ecology» of the first (bachelor's) educational level.
Environmental economics : educational and methodological complex for organizing students’ work in higher education institutions in specialty 101 «Ecology» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Business and economics; FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING; оцінка природних ресурсів; економічний механізм природокористування; екологічні податки; економічні збитки від забруднення довкілля; ефективність природоохоронних заходів; assessment of natural resources; economic mechanism of nature use; environmental taxes; economic losses from environmental pollution; effectiveness of environmental protection measures