Усна практика «Let’s talk» : навчально-методичний посібник - Скриннік, Юлія Сергіївна; Тарасова, Світлана Олександрівна (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2020)
Посібник призначений для студентів-іноземців 1 курсу англійського відділення факультету іноземних мов. Мета посібника полягає в розвитку та удосконаленні навичок усного мовлення студентів. У посібнику представлені вправи мовленнєвого, лексичного, граматичного та аналітичного спрямування, що мають допомогти студентам розвинути іншомовну компетенцію та набути достатній лексичний запас за темами усної практики, а також за темами граматики («Час та стан англійського дієслова», «Частини мови»). Вправи передбачають поглиблену роботу студентів як на заняттях, так і під час самостійного опрацювання матеріалу.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; усне мовлення студентів; англійська мова