Удосконалення програми соціальної відповідальності суб’єкта підприємництва в процесі здійснення діяльності - Вітов, Олександр Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Корпоративна соціальна відповідальність (КСВ) - це підхід до ведення бізнесу, за якого організації підкреслюють свою прихильність до діяльності, яка приносить користь суспільству та навколишньому середовищу. Вона виходить за рамки отримання прибутку і включає в себе етичні практики, зусилля зі сталого розвитку та соціальний вплив. Концепція корпоративної соціальної відповідальності стає все більш важливою для організацій будь-якого розміру. Демонстрація відчутної прихильності до етики і того, як ваша діяльність впливає на світ в цілому, може мати значний вплив на репутацію і потенційний успіх вашої компанії.

Corporate Social Responsibility (CSR) is an approach to doing business in which organisations emphasise their commitment to activities that benefit society and the environment. It goes beyond making a profit and includes ethical practices, sustainable development efforts and social impact. The concept of corporate social responsibility is becoming increasingly important for organisations of all sizes. Demonstrating a tangible commitment to ethics and how your activities impact the world at large can have a significant impact on your company's reputation and potential success.
Improving the social responsibility program of a business entity in the process of carrying out its activities
Керівник: Шуба Тетяна Петрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; корпоративна соціальна відповідальність; сталий розвиток; репутація; підприємницька діяльність; навколишнє середовище; corporate social responsibility; sustainable development; reputation; business; environment