Розробка мобільного додатка для управління фінансовими заощадженнями з функцією розрахунку складних відсотків - Житушкіна, Вікторія Андріївна; Zhytushkina, Victoria (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Об’єктом дослідження є управління фінансовими заощадженнями. Предметом дослідження є відслідковування надходжень і витрат з можливістю розрахунку інвестицій. Мета кваліфікаційної бакалаврської роботи полягає у створенні мобільного застосунку для відслідковування надходжень і витрат з можливістю розрахунку інвестицій. Завданнями кваліфікаційної бакалаврської роботи є: У розділі 1: розглянути теоретичне питання управління фінансовими заощадженнями; обґрунтувати потреби створення мобільного застосунку для фінансового планування з функцією розрахунку складних відсотків. У розділі 2: виконати проектування та технічну реалізацію мобільного застосунку. У розділі 3: здійснити аналіз результат та оцінити якість розробленого застосунку. Актуальність дослідження: Необхідність у інструментах, котрі можуть допомогти в покращенні рівня фінансової грамотності населення. За результатами дослідження: Створено застосунок з функціями запису витрат та надходжень та калькуляторами для обчислення складних відсотків. Одержані результати можуть бути використані: Для початкового ознайомлення з фінансовими інструментами, мовами програмування, фреймоворками та середовищами розробки, котрі можна використати для створення фінансового мобільного додатку.

The object of research is financial accounting tools. The subject of research is the creation of a financial application. The purpose of the bachelor's thesis is to create an application for tracking income and expenses with the ability to calculate investments. The tasks of the bachelor thesis are: Chapter 1: justification of the need for a mobile application for financial planning. Chapter 2: design and technical implementation of the mobile application. In chapter 3: analyzing the result and evaluating the quality of the application. Relevance of the study: The need for tools that can help improve the level of financial literacy of the population. Research results: An application with the functions of recording expenses and income and calculators for calculating interest has been created. The results can be used: For an initial introduction to financial instruments, programming languages, frameworks and development environments that can be used to create a financial mobile application.
Development of a mobile application for managing financial savings with the function of calculating compound interest
Науковий керівник : Стяглик Наталя Іванівна, кандидат педагогічних наук, доцент інформаційних технологій та математичного моделювання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science; TECHNOLOGY::Information technology; інструменти фінансового обліку; мобільні додатки; Unity; Figma; UI; financial accounting tools; mobile applications