Особливості застосування митних режимів в Європейському Союзі та Україні - Коваленко, Ярослав Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою нашої кваліфікаційної роботи є визначення особливостей застосування митних режимів в Європейському Союзі та Україні.
Керівник : Григорова-Беренда Лариса Іванівна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; митне регулювання в ЄС та Україні; зовнішньоекономічна діяльність України; митні режими України; митні режими в ЄС