Система забезпечення критичної інфраструктури прикордонних регіонів: координація між військовими та цивільними структурами - Ященко, Ярослав Борисович; Yashchenko, Yaroslav Borysovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування підходів та вироблення практичних рекомендацій щодо вдосконалення координації військових і цивільних структур у забезпеченні стійкості критичної інфраструктури прикордонних регіонів України.
The system for ensuring critical infrastructure in border regions: coordination between military and civilian structures
Науковий керівник роботи: Гришина Наталія Михайлівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science::Peace and conflict research; критична інфраструктура; координація між структурами; публічне управління; прикордонні регіони