Мовленнєві акти застереження у сучасному німецькомовному діалогічному дискурсі (автореферат) - Крупкіна, Тетяна В'ячеславівна (My University, 2020)
Дисертація презентує результати дослідження засобів і способів, когнітивних передумов та дискурсивних параметрів реалізації мовленнєвих актів застереження у сучасному німецькомовному діалогічному дискурсі
Keywords: асертив; гібридний мовленнєвий акт; директив; діалогічний дискурс; експліцитний; застереження; іллокуція; імпліцитний; стратегія