Класи пульсового артеріального тиску і частота призначення окремих груп кардіологічних препаратів у пацієнтів до і в ранній період після постійної електрокардіостимуляції - Починська, М.В.; Шевчук, М.І. (My University, 2019)
Вивчено частоту призначення окремих груп кардіологічних препаратів залежно від рівня пульсового артеріального тиску
Keywords: електрокардіостимуляція; класи пульсового артеріального тиску; медикаментозна терапия