Порівняльний аналіз демократичних та авторитарних режимів у країнах Азії - Начевний, Дмитро Сергійович; Nachevnyi, D. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена комплексному аналізу демократичних і авторитарних політичних режимів у країнах Азії.

This bachelor’s thesis provides a comprehensive analysis of democratic and authoritarian political regimes in Asian countries.
Comparative Analysis of Democratic and Authoritarian Regimes in Asian Countries
Керівник роботи : Шаповаленко Марина Володимирівна – доктор політичних наук, професор кафедри політології
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; політичний режим; демократія; авторитаризм; Азія; порівняльний аналіз; державне управління; political regime; democracy; authoritarianism; Asia; comparative analysis; governance