Історія української культури. Комплекс навчально-методичних матеріалів для студентів вищих навчальних закладів усіх спеціальностей - Кравченко, В.В.; Чорний, Д.М.; Чугуєнко, М.В. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
У комплексі навчально-методичних матеріалів міститься програма, плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи студентів, тематика контрольних робіт для заочників, питання до екзамену та список літератури з курсу «Історія української культури».
http://www-philosophy.univer.kharkov.ua/ua/kafedra/metod_ua/ukr_kult.html