Управління соціально-психологічним кліматом у колективі - Ієвлєва, Юлія Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Актуальність теми дослідження обумовлена тим, що в сучасному бізнес-середовищі людський капітал стає все більш цінним ресурсом для будь-якої організації. Якщо у компанії працює ефективний та задоволений колектив, то вона може забезпечити стабільний розвиток та конкурентоспроможність на ринку. Управління соціально-психологічним кліматом у колективі є однією з найважливіших задач керівників організацій у сучасному світі. Соціально-психологічний клімат у колективі визначається взаєминами між працівниками, їх почуттям комфорту та задоволеності від робочого процесу та взаємодії з колегами, а також ефективністю роботи всього колективу. Метою роботи є виявлення способів управління соціально-психологічним кліматом та їх використання в колективі компанії «Neon Lightning». Об’єктом дослідження є процес управління соціально-психологічним кліматом у колективі компанії «Neon Lightning». Предметом дослідження є способи управління соціально-психологічним кліматом в колективі компанії «Neon Lightning», що займається виготовленням та продажем неонових вивісок.
Керівник кваліфікаційної роботи: Літвінова Анастасія Миколаївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; соціально-психологічний клімат у колективі; управління соціально-психологічним кліматом у колективі; «Neon Lightning»