Історико-культурна спадщина родини Алчевських: теоретичні та прикладні аспекти біографістики : матеріали доповідей Всеукраїнської наукової конференції - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2017)
В електронному збірнику вміщено матеріали доповідей Всеукраїнської наукової конференції «Історико-культурна спадщина родини Алчевських: теоретичні та прикладні аспекти біографістики», приуроченої до 175-річчя просвітительки Христини Данилівни Алчевської, 150-річчя композитора Григорія Олексійовича Алчевського і 140-річчя співака Івана Олексійовича Алчевського. Видання буде цікавим для істориків, музеєзнавців, мистецтвознавців, краєзнавців, усіх, хто цікавиться проблемами історичної біографістики.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science and ideas; біографістика; сімейна історія; краєзнавство; родина Алчевських; Алчевська Христина Данилівна (1841-1920); Алчевський Григорій Олексійович (1866–1920); Алчевський Іван Олексійович (1876-1917)