Управління маркетинговими комунікаціями організації - Олійникова, Дар`я Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження полягає у глибокому розумінні ролі та значення маркетингових комунікаційних стратегій та процесу їх вдосконалення як фактору впливу на успішну діяльність організації. Об’єктом дослідження є маркетингова комунікаційна політика в компанії. Предметом дослідження є організація процесу управління маркетингової політики «Нова Пошта».
Managing the organization's marketing communications
Керівник наукової роботи: Заднєпровська Ганна Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; маркетингові комунікації; marketing communications; комунікаційні стратегії; communication strategies; управління маркетинговою політикою; marketing policy management