Анализ туристического рынка Украины - Рахман, Е. М. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В статье проанализировано состояние и тенденции развития туристического рынка Украины. Рассмотрены динамика международных туристических потоков, структура экспорта и импорта туристических услуг, а также влияние глобальных экономических процессов на развитие отрасли. Определены основные проблемы и перспективы развития туристической индустрии Украины, предложены направления ее совершенствования.

У статті проаналізовано стан та тенденції розвитку туристичного ринку України. Розглянуто динаміку міжнародних туристичних потоків, структуру експорту та імпорту туристичних послуг, а також вплив глобальних економічних процесів на розвиток галузі. Визначено основні проблеми та перспективи розвитку туристичної індустрії України, запропоновано напрями її вдосконалення.
Аналіз туристичного ринку України
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; анализ туристического рынка; туристический рынок Украины; туризм; мировая структура услуг; аналіз туристичного ринку; туристичний ринок України; туризм; світова структура послуг