Основи охорони праці та безпека життєдіяльності : методичні вказівки до проведення практичних занять для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 015.35 «Професійна освіта (Видобуток, переробка та транспортування корисних копалин)» [Електронний ресурс] - Артюх, Світлана Миколаївна; Artiukh, Svitlana; Артюх, Анастасія Валентинівна; Artiukh, Anastasiia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Представлені методичні вказівки до практичних занять містять методику та порядок виконання здобувачами освіти практичних робіт з визначення основних завдань під час вивчення дисципліни «Основи охорони праці та безпека життєдіяльності». Призначено для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання, спеціальності 015.35 Професійна освіта (Видобуток, переробка та транспортування корисних копалин).

The presented methodical instructions for practical classes contain the methodology and procedure for performing practical work by students to determine the main tasks in the study of the discipline ‘Fundamentals of Occupational Health and Safety’. It is intended for applicants for the first (bachelor's) level of higher education of full-time study, speciality 015.35 Vocational Education (Mining, Processing and Transportation of Minerals).
Fundamentals of labour protection and life safety : methodical instructions for conducting practical classes for students majoring in 015.35 «Vocational education (Mining, processing and transportation of minerals)» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати у локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: TECHNOLOGY::Industrial engineering and economy::Manufacturing engineering and work sciences::Work sciences and ergonomics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; охорона праці; працівник; відповідальність; інструктаж; травматизм; електричне поле; електромагнітне випромінювання; шкідливі речовини; мікроклімат; labour protection; employee; liability; instruction; injuries; electric field; electromagnetic radiation; harmful substances; microclimate