Формування системи антикризового управління торговельним підприємством - Ладченко, Станіслав Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Досліджено антикризове управління торговельним підприємством в умовах сучасних викликів: визначено суть антикризового управління торговельним підприємством; проаналізовано фінансово-економічну діяльність ТОВ «ПОСАД РІТЕЙЛ» шляхом аналізу балансу підприємства та основних показників фінансово- економічного стану; проведено оцінку ймовірності настання банкрутства для ТОВ «ПОСАД РІТЕЙЛ»; розроблено антикризову програму управління торговельним підприємством; надано рекомендації щодо удосконалення системи антикризового управління підприємством на основі впровадження новітніх інформаційних технологій.

The article investigates the crisis management of a trading enterprise in the context of modern challenges: the essence of crisis management of a trading enterprise is determined; the financial and economic activities of POSAD RETAIL LLC are analyzed by analyzing the balance sheet of the enterprise and the main indicators of the financial and economic condition; the probability of bankruptcy for POSAD RETAIL LLC is assessed; an anti-crisis management program for a trading enterprise is developed; recommendations for improving the system of crisis management of the enterprise are given.
Formation of a system of anti-crisis management of a trading enterprise
Керівник: Шуміло Ольга Станіславівна, доктор економічних наук, професор кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; антикризове управління; crisis management; підприємство; enterprise; торгівля; trade; система управління; management system