Розробка атласу виборчого процесу в Україні як складова фахової підготовки магістрів географії - Пересадько, В.А.; Красовська, Г.М. (My University, 2010)
Проаналізовано досвід картографування виборчого процесу в Україні, визначено його напрями і запропоновано шляхи вдосконалення. Обґрунтовано структуру і зміст атласу виборчого процесу в Україні. Визначено способи зображення та шляхи використання атласу в практиці виборчого процесу та в процесі фахової картографічної підготовки студентів.
Keywords: картографування; виборчий процес; карта виборчого процесу; атлас виборчого процесу