Макет Харківського університету [1951] - Костенко, В. (Харків : Друкарня Харківського університету, 1951)
Сталінські кадри [газета] : орган партбюро, ректорату, комітету ЛКСМУ, профкому і місцевкому ХДУ ім. О.М. Горького. – Харків, 1947–1956. – По 1946 р. (включно) – «За більшовицькі кадри». З № 34 (1956) – «Харківський університет».
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Харківський університет; історія Харківського університету; Kharkіv University; History of Kharkiv University; Макет будівлі Харківського державного університету ім. О.М. Горького на площі ім. Дзержинського; Костенко В., архітектор