Модель телекомунікаційної системи відділу управління продажами із застосуванням штучного інтелекту - Шалдиш, Олександр Олександрович; Shaldysh, O. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Проблема, яка вирішується в кваліфікаційній роботі, полягає в підвищенні ефективності та стабільності функціонування телекомунікаційної системи відділу управління продажами через розробку та впровадження ефективних методів контролю та управління з використанням штучного інтелекту.

The problem solved in the qualification work is to increase the efficiency and stability of the telecommunication system of the sales management department through the development and implementation of effective methods of control and management using artificial intelligence.
Керівник: Мороз Ольга Юріївна, доктор філософії з інформаційних технологій, старший викладач кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; телекомунікаційна система; штучний інтелект; управління продажами; автоматизація; аналіз даних; прогнозування; бізнес-процеси; чат-боти; оптимізація; telecommunication system; artificial intelligence; sales management; automation, data analysis; forecasting; business processes; chatbots; optimization