Вища математика: Методичні вказівки для студентів-екологів 1 курсу екологічного факультету (семестр 2, модулі 3 – 4) - Лисиця, В.Т.; Якуба, М.О. (Х.: ХНУ імені В.Н.Каразіна, 2009)
У збірнику наведено приклади контрольних робіт, надано необхідні теоретичні відомості, індивідуальні завдання та приклади їх рішення для проведення модульного контролю знань студентів. Мета збірника – дати студентам можливість більш якісно засвоїти курс вищої математики за програмою другого семестру (модулі 3 – 4) та підготуватися до складання іспиту за кредитно-модульною системою оцінювання знань.
Keywords: вища математика; методичні вказівки; збірник практичних завдань з вищої математики; приклади контрольних робіт; програма другого семестру (модулі 3 – 4)