Данько, Наталя ІванівнаТерешкін, Олег Геогрійович2024-03-292024-03-292023Організація готельного господарства : методичні рекомендації до виконання та оформлення курсової роботи (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа») / укладачі Н. І. Данько, О. Г. Терешкін. – Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023. – 44 с.УДК 338.46:640.4 О 64https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/18338Навчальне виданняВидання містить основні вимоги до написання, оформлення та захисту курсових робіт студентів, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа». Детально висвітлено процедуру вибору теми дослідження, особливості роботи з науковою літературою, змістовне наповнення кожного з розділів роботи. Наведено приклади оформлення різних структурних елементів.ukSOCIAL SCIENCESметодичні рекомендаціїкурсова роботаперший (бакалаврський) рівень вищої освітиготельно-ресторанна справавибір темививчення спеціальної літературискладання планузбирання інформації на підприємствізміст курсової роботиобсяг курсової роботиоформлення курсової роботизахист курсової роботитематика курсових робітоцінювання виконання курсової роботиінноваційні програми обслуговування споживачівприклади організаційних структур управління готелямиОрганізація готельного господарства : методичні рекомендації до виконання та оформлення курсової роботи (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно- ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно- ресторанна справа»)Methodical instructions