Організація готельного господарства : методичні рекомендації до виконання та оформлення курсової роботи (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно- ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно- ресторанна справа») - Данько, Наталя Іванівна; Терешкін, Олег Геогрійович (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
Видання містить основні вимоги до написання, оформлення та захисту курсових робіт студентів, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа». Детально висвітлено процедуру вибору теми дослідження, особливості роботи з науковою літературою, змістовне наповнення кожного з розділів роботи. Наведено приклади оформлення різних структурних елементів.
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES; методичні рекомендації; курсова робота; перший (бакалаврський) рівень вищої освіти; готельно-ресторанна справа; вибір теми; вивчення спеціальної літератури; складання плану; збирання інформації на підприємстві; зміст курсової роботи; обсяг курсової роботи; оформлення курсової роботи; захист курсової роботи; тематика курсових робіт; оцінювання виконання курсової роботи; інноваційні програми обслуговування споживачів; приклади організаційних структур управління готелями