Стратегічні напрями зовнішньої політики Європейського Союзу : Матеріали IV всеукраїнської наукової конференції (м. Харків, 28 жовтня 2022 року) - Рєзніков, Валерій; Миколенко, Дмитро; Солових, Віталій; Доценко, Олена; Алексєєва, Тетяна; Солових, Євгенія; Усікова, Валерія (My University, 2022)
До збірника матеріалів IV всеукраїнської наукової конференції увійшли тези, які присвячені проблемам та перспективам дипломатичних відносин. Тематика конференції має стати платформою для обговорення викликів, що постали перед Європейським Союзом, зокрема, предмет обговорення складають такі питання як: трансформація публічної дипломатії Європейського Союзу в умовах глобалізації; еволюція сучасної моделі дипломатії; традиції та новації; дипломатичні відносини між Україною та Європейським Союзом; історія, сучасний стан і перспективи; цифрова дипломатія та інформаційна безпека тощо. У збірнику збережено стиль, орфографію, пунктуацію авторських текстів. Відповідальність за зміст доповідей несуть автори цих доповідей.
Keywords: зовнішня політика Європейського Союзу; міжнародні відносини