Вступ до фаху : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальностями 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» [Електронний ресурс] - Артюх, Світлана Миколаївна; Artiukh, Svitlana (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Конспект лекцій підготовлено відповідно до вимог робочої програми дисципліни «Вступ до фаху» підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня здобуття освіти спеціальностей 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка, 175 Інформаційно-вимірювальні технології. Призначено для здобувачів вищої освіти денної форми навчання.

The lecture notes are prepared in accordance with the requirements of the work programme of the discipline ‘Introduction to the speciality’ for the first (bachelor's) level of education in the specialities 174 Automation, computer-integrated technologies and robotics, 175 Information and measurement technologies. Designed for full-time higher education students.
Introduction to the profession : lecture notes for first-year (bachelor's) higher education students in specialties 174 "Automation, computer-integrated technologies and robotics", 175 "Information and measurement technologies" [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати у локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: TECHNOLOGY::Industrial engineering and economy::Manufacturing engineering and work sciences; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; інформаційні технології; кодування інформації; теорія вимірювань; засоби вимірювань; фізичні величини; похибки вимірювань; information technology; information coding; measurement theory; measuring instruments; physical quantities; measurement errors